Over ons

Als u een nieuwe keuken aanschaft, dan is niet alleen de keuken en de keukenmontage een kostenpost. Vaak blijkt tijdens het inmeten van de keuken dat er allerlei aanvullende werkzaamheden nodig zijn om uw wensen te realiseren.

Wij kunnen de voorbereiding van de keuken voor u verzorgen. Dit wil zeggen dat Keukenvoorbereiding.nl de ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden aan kan passen aan de maten en de opstelling van uw nieuwe keuken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van wanden en plafonds, het verrichten van timmerwerk en het aanpassen van het leidingwerk zoals gas, water en elektra. Ook voor stucwerk kunt u bij Keukenvoorbereiding.nl terecht. Hierdoor ziet uw keuken er niet alleen strak uit, dit zorgt er ook voor dat uw keuken volledig recht gemonteerd kan worden, iets wat soms echt nodig is. Wij kunnen hierin een adviserende rol spelen en de ruimte beoordelen. Dit noemen wij een inmeetgesprek. Dit gesprek vindt plaats nog voordat u de keuken gaat bestellen.

Veel keukenleveranciers kunnen u niet exact vertellen wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Omdat wij weten hoe vervelend het kan zijn om niet te weten waar u aan toe bent, brengt Keukenvoorbereiding.nl alles eerst voor u in kaart. Hierdoor weet u precies wat er allemaal moet gebeuren. Het is natuurlijk erg vervelend als u tijdens de keukenmontage van een monteur hoort dat er niet genoeg installatiegroepen in de keuken zijn voor het aansluiten van de apparatuur, of dat na de montage blijkt dat de wandcontactdozen boven het werkblad achter de koel-vriescombinatie zijn verdwenen. Keukenvoorbereiding.nl doet er alles aan dit te voorkomen en te zorgen dat er aan het einde van het traject een prachtige keuken staat, die gebruiksklaar wordt opgeleverd. Zo komt u niet voor onaangesloten, ongemonteerde of niet geïnstalleerde apparaten te staan en kunt u uw vernieuwde woonruimte direct in gebruik nemen. Wij zorgen er dus voor dat het gehele project in kaart wordt gebracht en dat er tijdens de montage van de keuken of achteraf, geen verrassingen meer zijn. Keukenvoorbereiding.nl heeft speciale apparatuur om uw hele keuken op de millimeter nauwkeurig na te meten. Met recht echt maatwerk!

Achterwanden en vensterbanken kunnen wij voor u  betegelen met de door u gekozen tegels, maar ook stenen of composiet achterwanden kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het inmeten, leveren en monteren van smetplinten en vensterbanken of het leggen van vloeren, zelfs een complete verbouwing van de ruimte, voor alles kunt u bij Keukenvoorbereiding.nl terecht.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor informatie via telefoonnummer 030-2803456 of email contact@keukenvoorbereiding.nl, wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Keukenvoorbereiding.nl